WELKOM op mijn WEBSITE! Echt leuk dat je even de tijd neemt om te kijken en te luisteren naar mijn muzikale uitspattingen. Het is steeds de passie voor de muziek die mij altijd weer prachtige muzikale reizen laat maken !


In 2018 zal ik zeker weer met enige regelmaat op een klein of wat groter podium een optreden verzorgen. Mijn repertoire heb ik geheel veranderd en ik verheug me er op om SONGS FROM THE SIXTIES te gaan brengen! Een mooie SETLIJST van nummers UIT DE JAREN 1960 tot en met 1969 ! Natuurlijk blijf ik ook COUNTRY & BLUES spelen en zingen!

KIJK naar de twee uitgebreide SETLIJSTEN !!


Heerlijk muziek maken op straat samen met OEKE BAAS! Kijk even bij STRAATMUZIEK voor verdere info! Zo Leuk!


Lekker muziek maken en  ook MINI-OPTREDENS doen. Dit kan nu plaats vinden in een prachtige vernieuwde en moderne STUDIO TORRES BLUES EXPRESS op een werkelijk uniek PODIUM 66 !


Op YOU TUBE heb ik vele filmpjes staan waar muziek en beelden altijd weer vrolijk, mooi en ook wel lekker gek zijn.

Klik op de link : www.youtube.com/user/torresblues

 

En natuurlijk de TORRES BLUES GITAARKLAS waar ik in eenvoudige en leuke liedjes de beginselen van het gitaarspelen probeer over te brengen !


Verder heb ik TWEE GROTE HITS gemaakt waarbij

VVV Venlo en Johnny Hoogerland in de schijnwerpers worden gezet. Vele tienduizenden keren zijn de twee liedjes al gedraaid op You Tube!


Kortom.......genoeg te zien en te beluisteren !!


                                                     Veel Plezier !

                                                     Torres Blues


Voor alle INFO mail naar     :    torresblues@torresblues.nl

         www.torresblues.nl